Som vanlig: jeg vil ikke hjem!!!!

Det er jo ikke noe nytt at jeg ikke vil hjem fra ferie og kanskje er ikke denne gangen noe annerledes enn alle de andre gangene, men allikevel føles det ekstra sterkt akkurat nå. Jeg vil ikke hjem!!!

Mexico har vært den perfekte ferie og kan anbefales til alle; om du vil slappe av ved bassenget/stranda, dykke, snorkle, windsurfe, oppleve historie og kultur, oppleve natur (blant annet cenoter og jungel), god mat eller familie- og opplevelsesparker, – Mexico got it!! 😃 I tillegg har det vært helt perfekt temperatur. Ikke for varmt og ikke for kaldt.

På tiden her har jeg lest ut nesten 4 skjønlitterær bok, en pensumbok (og har kommet i gang med nummer 2), blitt rød (solbrent), brun (etter solbrenten), dykket, snorklet, badet i cenoter (både åpne og underjordiske), besøkt et av verdens 7 nye underverker (Chichen Itza, så da har jeg visst bare 1 igjen før jeg har besøkt alle!!!!!), besøkt mayaruinene i Tulum, stranden i Tulum, Playa del Carmen. Jeg har spist enorme mengder mat (all inclusive er ikke noe slankeleir for å si det sånn…) med vin til hvert måltid (ja, forutenom frokost da), drinker hver kveld og jeg drukket strawberry daiquiry (faktisk uten alkohol) ved bassengkanten. Jeg har logget 4 løpeøkter, 4 styrkeøkter og en tennistime og det i kombinasjon med dykking og snorkling er vel eneste grunnen til at jeg ikke triller ut herfra.

Jeg er nå altså solbrun, bedre trenet (og tyngre) enn når jeg dro og i tillegg har jeg massevis av overskudd, noe det ikke har vært flust med i det siste… Det er ikke noen tvil om at ferie og Mexico var helt riktig for meg akkurat nå, skulle så gjerne bare hatt en uke til! I dag kom varmen tilbake også! Var meldt bra vær fra kl 12. 12:50 forsvant skyene og i løpet av ca 10 min steg gradestokken ca 10 grader og vi avslutta med en fantastisk bra dag ved bassenget.

Men jeg får si som Klovner i kamp «Vi levde og svevde som blomster og bier
men alt har en ende. Det er som folk sier
Shit, hvor lenge var Adam i Paradiset»
Tirsdag begynner hjemreisen og vi sees plutselig i Norge. Hasta la vista!

2015/01/p1110611.jpg

2015/01/p1120614.jpg

2015/01/p1120628.jpg

2015/01/p1130637.jpg

2015/01/p1130639.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s