Fly, flyplasser og panoramautsikt til soloppgang

Da vi begynte reisen hjemmefra kl 09:00 mandag morgen hadde vi ca 32 timers reise foran oss før vi kunne forvente å nå hotellet vårt i Antananarivo, Madagaskar.

Første etappe gikk fra Oslo til Jessheim for å levere katt hos «besteforeldrene» sine som skal passe han den første uka vi er borte. Så gikk turen til Gardermoen og en liten svipp-flytur til Paris. I Paris var det nesten 4 timers venting før vi kunne boarde flyet for den 11 timer og 40 min lange turen til Mauritius. Heldigvis så elsker både Ken og jeg disse lange flystrekkene, hvor man kan slappe av, koble av fra hverdagens stress og bare være. Så mye gleder vi oss til 11t40min på fly:  

Uheldigvis fløy vi om natten, slik at vi måtte jo prøve og bruke noe av tiden på søvn også, men før vi var fremme på Mauritius hadde jeg leste ut Camilla Läckebergs siste bok Løvetemmeren og vi hadde sett filmen «Sniper», begge to kan anbefales! I tillegg hadde vi panoramautsikt til dette, kan det bli vakrere?!?


   

Badet i sol(oppgang)  
Da vi kom til Mauritius var det egentlig litt synd å ikke være fremme ennå. Det var tidlig på morgenen og vi skulle bruke 5,5 timer av denne dagen på å vente på neste fly til Madagaskar. Vi vurderte å reise utenfor flyplassen litt, men siden flyplassen ligger litt øde til og 5,5t plutselig går veldig fort når man begynner å skulle reise steder så blir dagen tilbrakt her  

  
Ja, ja… Jeg får blogget, vi får leste flere bøker og kanskje sovet en liten dupp også… (Rakk jo ikke så mye søvn i natt siden boka var så spennende… 😂) 😴 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s