Nordmarka på langs i kano, forberedelser

I helgen var det tid for høstens store eventyr; Nordmarka på langs i kano. 16 vann, en del bæring/trilling av kano og ca 4 mil skulle tilbakelegges gjennom det som beskrives som indrefileten av Nordmarka. 

Men det første «problemet» først… man starter på Mylla og ender på Skar og ikke kanoer. Finnes det noen som kan levere kanoene på Mylla og hente dem på Skar var første spørsmålet. Etter en del forespørsler fant vi ut at vi måtte fokuserer på å få tak i kanoer og ordne logistikken selv, for selv det å få tak i kanoer skulle vise seg å ikke være helt enkelt da veldig mange kun leier ut kanoer i det området de er. 

Vi fant disse to og endte opp med å leie fra Finn.no. Det fungerte veldig bra! Veldig hyggelig fyr som ga et introkurs i å sette kanoene sammen og denne sammenleggbare kano er gull mellom vannene da det blir mer enn tungt nok å bære om man ikke skal ha vanlig kano. En annen fordel var at vi da fikk kanoene inn i bilen så vi slapp å leie tilhenger og ordne tilhenger-logistikk i tillegg til bil-logistikken. 

https://www.finn.nohttps://www.finn.no/76520684/76520684

http://www.nitor.no/http://www.nitor.no

Vi kjørte så en bil til Skar, parkerte der og kjørte videre til Mylla. Resten av folka ble så hentet på togstasjonen i Mylla etterpå da vi ikke fikk plass til alle i bilen pga kanoene. Når vi så kom tilbake til Skar kjørte den av oss med bil på Skar de av oss med bil på Mylla tilbake til Mylla. Litt mye kjøring frem og tilbake, men allikevel ganske enkelt og greit. 

Vel fremme på Mylla bygde vi i fortroppen opp kanoene slik at vi skulle være klare til avreise når de andre var ferdig på jobb. 😊
Kanoer klare for tur

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s